Evenimente salonul de piane

"Tango" la Salonul de pianeConcert pentru suflet - Sala Ateneu - 15 ianuarie 2011
1tvbacau.ro -Demonul-confesiunii-lansat la salonul de piane

Romanul „Demonul confesiunii”, scris de catre presedintele Asociatiei Nevazatorilor din Romania, va fi lansat in Bacau joi dupa amiaza, la Salonul de Piane. Romanul abordeaza mai multe aspecte ale vietii de dupa anii `90, ilustreaza o poveste de dragoste si descrie cu ironie viata de nevazator.

Nevăzătorii din Bacău, dar şi pasionaţii de cultură îl pot vedea joi pe Radu Sergiu Ruba lansându-şi romanul „Demonul confesiunii”. Cartea va fi prezentată la Salonul de piane începând cu ora 16.00 de către Petru Cimpoeşu şi profesorul universitar Vasile Spiridon. Poet, prozator şi, mai nou romancier, traducător, redactor la Radio România şi preşedinte al Asociaţiei Nevăzătorilor România, Radu Sergiu Ruba a cuprins în ultima lucrare o poveste de dragoste, o radiografie a societăţii româneşti de după anii `90 şi o secţiune despre lumea nevăzătorilor.

Tot joi, la ora 12.00, scriitorul are întâlnire cu elevii Liceului de Artă. În cadrul programului de lansare a romanului e inclus un recital de poezie şi un moment muzical la pian.

Inima Bacaului la Femei singure

Sambata seara, la "Salonul de Piane" a avut loc premiera piesei de teatru "Femei Singure" in interpretarea actritei Eliza Noemi Judeu si care va reprezenta Romania la HIGH FEST – International Performing Arts Erevan intre 1-8 octombrie 2010 . Un singur lucru pot sa recomand: sa nu mergeti cu copiii, deoarece se adreseaza categoriei peste 18 :)
Spectacolul va mai avea loc si in data de 18 si 25 septembrie in aceiasi locatie, iar spectatorii sunt rugati sa-si
faca rezervari din timp (la tel. 0770 439369) deoarece spectacolul se joaca pentru 30-35 de spectatori - in
regim de sala studio. "Femei singure" de Dario Fo&Franca Rame este in regia lui Geo Balint, cu Eliza Noemi Judeu. Scenografia apartine arhitect Crezantema Sofronea, iar ilustratia muzicala lui Ciprian Manta. Foto si grafică de Viorel Cojan."Femei singure", în premieră la Salonul de Piane

Premieră de succes a spectacolului „Femei singure” la Salonul de Piane. Prestaţia Elizei Noemi Judeu, care a ţinut publicul cu sufletul la gură aproximativ 50 de minute şi amprenta regizorului Geo Balint au făcut ca „Femei Singure” de Dario Fo si Franca Rame să aducă în faţa audienţei crâmpeie din viaţa femeilor dintotdeauna.

Spectacolul „Femei singure” de Dario Fo şi Franca Rame, în interpretarea Elizei Noemi Judeu, a avut premiera sâmbătă seară la Salonul de Piane. Într-un cadru restrâns, piesa care va reprezenta România la High Fest – International Performing Arts Erevan a impresionat toată audienţa.

Vreme de aproximativ 50 de minute, Eliza Noemi Judeu a adus în faţa publicului crâmpeie din viaţa, uneori plină de încercări, a femeilor.

„Femei singure” a fost ideea regizorului.

Spectacolul se va mai juca pe 18 si 25 septembrie.

Written by

0 comentarii: