Apropiati si departati!

– spectacol de poezie și muzică poloneză

Spectacolul va avea loc în data de 16 aprilie 2011, ora 19.00 la Salonul de Piane, situat în str. Lucretiu Pătrășcanu, nr. 2.Pornind de la ideea că viața, prin micile sau marile ei jocuri, apropie oamenii pentru a-i despărți sau îi desparte pentru a-i apropia din nou și cum arta este cea care asigură continuitatea emoțiilor, a relațiilor chiar, și, de ce nu, a speranței, spectacolul de muzică și poezie poloneză cu titlul

Apropiați și depărtați vă propune o incursiune într-un spațiu polonez poetico-muzical dedicat acestor aspecte umane transpuse în planul artistic. Piesele muzicale vor fi interpretate la pian de Aleksandra Bartczak , Polonia, iar versurile vor fi recitate de Ștefan Alexiu, actor Teatrul Bacovia.Dintre numele poeților și compozitorilor menționăm: A. Mickiewicz, J. Twardowski, Jasnorzewska, Chopin, Oginski, Moniszko, etc.

Va asteptăm la acest eveniment care vă propune pentru o seară o apropiere de poezie și muzică despre iubire, artă și viață, într-un cuvânt, despre oameni.


Cu drag, Stefan Alexiu

Written by

0 comentarii: