CONCERT CARITABIL in Parcul Catedralei!


Formatia ArtSound, Basel Toron si alti invitati  vor sustine un program artistic!

Arata ca iti pasa!!!


Mioara Iacob , Andre Muit si Ionut Avram va invita sa le fiti alaturi copiilor care sufera de autism.
Si nu oricum, ci la primul Concert caritabil in aer liber din Bacau, in Parcul Catedralei , vineri 26 august 2011 orele 18.00!

.... intr-o padure, izbucnise un incendiu devastator si o pasare Colibri tot aducea apa in cioc, ca sa stinga focul. Toate celelalte animale, innebunite de spaima, fugeau care încotro, pe unde nimereau. Pasarea Colibri continua, insa, sa care apa cu ciocul.
Un tigru, constient de zadarnicia demersului, ii atrase atentia: „Esti nebuna? Tu crezi ca poti sa stingi focul asta imens, cu stropul de apa pe care-l aduci tu?”
Pasarea Colibri ii raspunse: „Eu imi fac partea mea...”

Vino si tu sa “faci partea ta…” si “leul” tau conteaza!!!!!

Conform studiilor, in judetul Bacau exista cateva sute de copii afectati de autism, iar numarul este in crestere. Din fericire pentru copiii din judet care sufera de autism, exista Asociatia Betania. Insa oamenii inimosi de acolo, desi fac minuni, intampina bariere de ordin financiar. In orice stat normal, atunci cand guvernantii nu se implica, intervine comunitatea. Iar bacauanii au dovedit de-a lungul vremii ca stiu sa fie uniti.
Beneficiar este Centrul Delfinul, acolo unde sunt tratati copiii cu autism. Haideti sa dovedim ca suntem o comunitate unita, ca ne pasa de acesti copii si de familiile lor.
Sa-i ajutam sa se integreze si sa aiba o copilarie normala.


Parteneri: Asociatia Betania , Salonul de Piane, Ferma Politica.
Written by

0 comentarii: