CURS DE NUMEROLOGIE cu Anatol Basarab

Cursul de numerologie s-a incheiat cu succes. Iata si o poza cu absolventii:


 Numerologul si psihologul Anatol Basarab urmeaza sa sustina un curs de numerologie si psihologie aplicata in Bacau la Salonul de Piane, din Str L. Patrascanu , nr. 2, cu o durata de 2 saptamani.

Cursul se va sustine dupa amiaza, de luni pana vineri. Ce ne invata si cum ne ajuta acest curs?

Prin folosirea diferitelor cifre, evreii au cautat sa descifreze vointa zeilor.
Numerele sunt cunoscute ca semne cabalistice, considerând ca numerele poseda atributii mistice. Numerologia este studiul simbolismului numerelor si este folosita pentru a determina personalitatea unui om, punctele sale tari si talentele precum si obstacolele pe care trebuie sa le depaseasca in viata; nevoile sale interioare, reactiile sale emotionale si modurile in care se raporteeaza la ceilalti. Totul vibreaza in Univers cu propria frecventa specifica. Vom invata cum, gasind rata vibratiei oricarui obiect, putem stabili toate calitatile si energiile asociate cu acesta. Vom invata sa aplicam principiile numerologiei afland totul despre o persoana si determinand frecventele sale majore doar folosindu-ne numai de numele unei persoane si data sa de nastere.O analiza numerologica a frecventelor calculate ofera informatii semnificative despre personalitatea si caracterul unei persoane. Cu ajutorul acestui curs, intrand in tainele numerologiei vom putea descifra toate secretele ascunse in numere si vom putea afla ce ne rezerva viitorul atat noua cat si persoanelor cu care interactionam. Ne vom imbogati cunostinele despre oamenii cu care venim in contact descoperind atat punctele lor forte cat si cele slabe. Numerele ne vor permite sa cunoastem aspectele asupra carora trebuie sa intervenim pentru a ne cunoaste si influenta destinul si calea in viata in asa fel incat sa ocolim obstacolele si sa profitam de sansele care ne sunt oferite. Omul actioneaza in functie de ceea ce este, ce gandeste si in functie de aspiratiile sale. Acest curs ne va invata cum trebuie sa gandim si sa actionam pentru a fi stapanul propriului nostru destin si pentru a detine cheia succesului. Este esential sa stim din timp ce tip de drum trebuie sa urmam si la ce fel de obstacole ne putem astepta deoarece data nasterii ne dezvaluie totul in momentul in care invatam sa o descifram.
Data nasterii ne indica traseul existentei, cu alte cuvinte "parcursul combatantului" impreuna cu liniile sale directoare, cu virajele, raspantiile, precum si obstacolele mai greu sau mai usor de depasit. Cand este vorba de numere nu exista limite. Drumul vietii este stabilit de la nastere si nimeni nu se poate sustrage influentei sale. Nu putem evita parcursul care ne-a fost harazit. In schmb putetem schimba modul de deplasare. Numerologia nu este numai o stiinta a prezicerii ci si a previziunilor. Ea constituie un adevarat ghid al intelegerii in momentul in care noi incepem sa intelegem mesajele transmise constant de numerele care ne inconjoara. In consecinta,aspectele negative ale unui numar pot fi foarte mult atenuate sau contracarate, multumita unei schimbari de atitudine si intelegere.

 Acest curs va face lumina in toate aspectele destinului tau!
Ce mai astepti pentru a-ti schimba viata in bine?
 Inscrieri si informatii : Mioara Iacob, tel 0745613399

Written by