Conferinta cu Anatol Basarab, in Bacau
Femeia si Barbatul. Cuplul. Casatoria. Familia.

Conferinta se adreseaza tuturor celor ce tind spre autodezvoltare, pentru descoperirea si realizarea potentialului interior.

7. Intelepciune
6. Cunoastere
5. Putere
4. Bogatie
3. Familie
2. Sex
1. Hrana

-Acesta este sistemul necesitatilor fiecaruia. Majoritatea “mor” la numarul 3. Cum sa evitam “moartea” si sa ajungem pana in punctul 7, cifra mistica a vietii?!
-Inchizitia a ingenuncheat femeia si a prezentat-o drept vrajitoare in ochii sociumului. A venit timpul ca femeia sa se ridice.
-Radacinile dorintei de a fi atragatoare in fata barbatului.
-Inrobirea sexuala si alimentara.
-Ce reprezinta sexul pentru barbati si femei?
-De ce unele femei sunt parasite?
-De ce barbatii au nevoie de femei si invers?
-Rolul barbatului si rolul femeii.

Acestea sunt doar cateva subiecte ce vor fi abordate in conferinta de sambata sustinuta de psihologul si numerologul Anatol Basarab.

Duminica va fi un MARATON de intrebari si raspunsuri pe tema conferintei.

Tema pentru ziua de duminica, 29 septembrie:
Acest workshop se adreseaza tuturor celor interesati de aspectele profunde ale psihologiei vietii, relatiilor, educatiei, comunicarii si eficientei omului in drumul sau prin viata. Veti intelege mai bine mecanismele si dominantele care stau la baza educatiei copiilor si adolescentilor, la bunastarea si comunicarea in cuplu cat si multe alte teme interesante.
Anatol va raspunde intrebarilor legate de temele "Viata care ne traieste" , "Relatia de cuplu", si referitor la alte probleme si aspecte psihologice,pe care le intampinati in viata de zi cu zi.
Aceasta este o intalnire de mult asteptata, numai pentru intrebari si raspunsuri. Ii veti putea adresa toate intrebarile care va framanta si impreuna cu Anatol veti gasi nu numai raspunsul ci si rezolvarile acestora.
Comunicarea si relationarea defectuoase pot conduce adesea la probleme serioase precum incapacitatea de mentinere in relatii, divort, concediere, instrainare de cei apropiati.
Workshopul se adreseaza persoanelor dornice sa descopere modalitati noi, eficiente de relationare si comunicare cu ceilalti.

Intalnirea va avea loc sambata si duminica, 28 si 29 septembrie, de la ora 14:00 pana la 20:00 la Salonul de Piane din Bacau, str. L. Patrascanu. nr. 2

Intrarea pentru cele 2 zile: 400 de lei pentru cei care nu au mai partcipat la vreo alta conferinta sustinuta de Anatol Basarab, si 200 de lei pentru ceilalti participanti.

Intrarea pentru o zi: 200 de lei pentru cei care nu au mai partcipat la vreo alta conferinta sustinuta de Anatol Basarab, si 100 de lei pentru ceilalti participanti.

Pentru relatii si inscrieri : Mioara Iacob , tel 0745613399 sau email: iacob.mioara@yahoo.com


Written by

0 comentarii: