Targ ,,Craciun pentru suflet''


Industrie vs manufactura.
Lucrul de mana este facut de OM.
Are energia lui, trairile lui, emotia lui. Am uitat cum e sa ,,construim", acum stim doar cum e ,, sa folosim". Robotii si masinile ne-au luat locul. Multi isi pun intrebarea: daca am fost inlocuit... unde este acum locul meu?! Locul Tau este langa noi, la Salonul de Piane.
Vineri, 13 decembrie , de la ora 16:00 la ora 19:00, si sambata, 14 decembrie de la ora 12:00 la ora 16:00, cadouri magice te asteapta sa le cumperi ca sa le daruiesti , daruind astfel bucurie.
Centre de protectie sociala, ONG-uri si Asociatii vor expune produse facute manual de catre beneficiarii lor(copii, varstnici si persoane cu dizabilitati).
Felicitari, obiecte de decor, produse de sezon. Banii care se vor aduna din comercializarea acestor produse vor fi folositi de catre beneficiarii centrelor. Asa se simt si ei utili ,,vanzand" munca lor. Un targ de Craciun de unde sa cumperi lucruri insufletite.
Vanzarea acestor produse va fi facuta de voluntari. Realitatea incepe cu TINE PREZENT, vino sa le faci sarbatorile imbelsugate!


Written by

0 comentarii: