CONCERT PENTRU SUFLET, 2014

Mioara Iacob si Salonul de Piane
 invita la muzica si relaxare...


Experienta ,,vorbeste” prin: succesul a peste 24 de concerte în aer liber,  400 de spectatori prezenti la fiecare concert, 150 elevi, studenti si absolventi implicati, formatii consacrate, solisti cu renume, si implicarea comunitatii.
Al cincilea an de concerte, cu biletul de intrare : APLAUZE! Debuteaza:
Miercuri, 9 iulie 2014, de la orele 19.30, în Parcul Catedralei din Bacău e timpul să dăm din nou sufletului ce-i al lui! Prin primul eveniment dintr-o serie de cel puțin trei pe care noi, Salonul de Piane, le propunem tuturor băcăuanilor, în cadrul proiectului CONCERT PENTRU SUFLET, ajuns la cea de-a V-a ediție.
Iar pentru că proiectul rămâne unul dintre preferatele noastre  si ale elevilor implicati, ne dorim a fi și unul al mulțumirii aduse tuturor celor care, din 2010 până în prezent, au fost pe aceeași frecvență a sufletului cu noi. Mulțumire față de toți cei care au venit cu sufletul, prin muzică, pe scenă, pentru a dărui,  mulțumire față de cei care au venit cu sufletul în Parc pentru a primi și, nu în ultimul rând, mulțumire față de toți cei care au susținut prin diferite modalități proiectul ”CONCERT PENTRU SUFLET”.  
Vom face aceasta prin invitați speciali, elevi și absolvenți ai Colegiului Național de Artă ”George Apostu” din Bacău dar nu numai, artiști consacrați sau în devenire, prin veselie, surprize și, desigur, prin muzică de/din/pentru suflet. Vor deschide seara tinerii frumoșși talentați de la formația PLAYLIST((Cezara Yoko Botez-voce,MadalinSandu-voceCatalin Cojoc-chitara, saxofon, nai, caval, fluier, Mihai Balan-clape, acordeon, Darius Raducan-percutie, clape), iar de pe scenă nu vor lipsi PIANUL, vioara, flautul si alte instrumente.
Această ediție, pentru a putea fi însă cu adevărat o MULȚUMIRE, este și una a invitației de a ne fi aproape prin susținerea proiectului ”CONCERT PENTRU SUFLET”.  Pentru vara 2014  ne propunem sa sustinem  un nr de 4 concerte.
Targurile caritabile initiate la Salonul de Piane continua. 
Vor fi expuse si vandute produse lucrate manual de catre beneficiarii asociatiilor si fundatiilor de profil.
Banii obtinuti din vanzarea acestor produse se vor intoarce in centrele beneficiarilor.
Sub deviza ,, Tu faci partea ta'', te invitam sa te alaturi
.

Vă mulțumim și vă așteptăm să dăm sufletului ce-i aparține!

,,Concert pentru Suflet” este un proiect inițiat de Mioara Iacob, implementat de Salonul de Piane cu suport financiar de la Primăria Bacău (prin Legea 350/ 2001) privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local), cu sprijin si sustinere de la Madalina Rotaru, Alin Madalin Giurea, Grafit Invest Bacău și în parteneriat cu Colegiul Național de Artă ”George Apostu” Bacău, Teatrul Municipal ”Bacovia”, Asociația ”Betania” Bacău, Ziarul de Bacău, 1 TV Bacău, Riverflow, Deșteptarea, Adevărul, Euro TV Bacău, Ferma Politică, Inima Bacăului, Contrasens, Adolescența Bacău, Megabacău, Bacău Net, Ghidul Bacaului.


Cu pretuire, 
Mioara Iacob
Written by

0 comentarii: