Al 27 lea ,,Concert pentru suflet” TRAGEM CORTINA


Cum spunem fara regrete ramas bun verii si cum, fara efort, facem loc toamnei daca nu dand sufletului ce-i al lui? Un ,,Concert pentru Suflet” adica, al patrulea din 2014 si al 27-lea din ultimii cinci ani...vineeeeeeee!

Dragi bacauani, va asteptam miercuri, 3 septembrie, de la orele 18:00 in Parcul Catedralei pentru ca prin magie, muzica si aplauze sa-i spunem ,,la revedere, iti multumim, Vara, ne vedem in 2015!” si ,,bun venit, toamna!”.

Magia paseste tiptil, nici nu observi cand iti intra in suflet, te scoate din lumea reala, te ,,calatoreste” in lumea iluzorie a basmelor, a nevazutului, apoi te aduce in real, mai vesel, mai increzator, mai copil... esti magic, esti magie, pentru intreaga familie... cu Augustin Magicianul.

Invaluiti de sunetele clapelor de piane, cu mangaierea viorilor, naiului si a vocilor diafane, copiii si tinerii talentati ai Bacaului va dau intalnire in mijlocul naturii.

Rebecca Cojan– pian- clasa prof. Angela Pascu
Monica Gemene pian- clasa prof. Angela Pascu
Fillippo Florian Bujor -pian- clasa prof. Iuliana Iordachita
Elena Antonia Chiriac -pian- clasa prof. Iuliana Iordachita
Grintescu Ioana -voce- clasa prof. Claudia Vasilache
Anghel Madalina-voce- clasa prof. Claudia Vasilache
Paduraru Diana -voce- clasa prof. Claudia Vasilache
Apavaloaei Claudia -voce- clasa prof. Claudia Vasilache
Farcas Denisa -voce- clasa prof. Claudia Vasilache
Alexandra Preser -nai- clasa prof. Constantin Draghici
Brandusa Luca – vioara. clasa prof Rodica Jijian
Mocanu Flavia- voce- clasa prof. Claudiu Filip
Paula Vraciu– pian- clasa prof. Angela Pascu
Ilinca Hodina -voce- clasa prof. Claudiu Filip
Roberta Iancu-voce- clasa prof. Claudiu Filip
Romina Neagu -voce- clasa prof. Claudiu Filip
Ioana Luncasu -voce- clasa prof. Claudiu Filip
Stefan Chirila -pian

In final, prietenii de la Feelings vor transforma parcul intr-o adevarata sala de concert, intrumentele vor rasuna, vocile vor rasuna, sufletele vor rasuna. Sunt intr-o armonie si sintonie perfecta, cum sa nu-i admiri?! In rasunet este sunetul, in oameni este bunatatea, in privire este iubirea, in muzica este insasi Viata.

Reprezentanții ONG-urilor băcăuane vor fi, de asemenea, prezenți în Parcul Catedralei, reuniți în Târgul handmade pentru suflet de unde băcăuanii pot achiziționa produse artizanale realizate de beneficiarii celor dintâi, banii rezultați din vânzări urmând să se întoarcă la aceștia.

Vino, traieste alaturi de noi!

Biletul de intrare: ZAMBETE si APLAUZE!

Vă mulțumim și vă așteptăm să dăm sufletului ce-i aparține!

,,Concert pentru Suflet” este un proiect inițiat de Mioara Iacob, implementat de Salonul de Piane cu suport financiar de la Mioara Iacob si Primăria Bacău (prin Legea 350/ 2001) privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local), cu sprijin si sustinere de la Madalina Rotaru, Alin Madalin Giurea, Florin Iacob, Iulian Anitei, Grafit Invest Bacău și în parteneriat cu Colegiul Național de Artă ”George Apostu” Bacău, Teatrul Municipal ”Bacovia”, Asociația ”Betania” Bacău, Ziarul de Bacău, 1 TV Bacău, Riverflow, Deșteptarea, Adevărul, Euro TV Bacău, Ferma Politică, Inima Bacăului, Contrasens, Adolescența Bacău, Megabacău, Bacău.Net, Ghidul Bacaului, Sapte Seri, Zette Bacau.


Cu pretuire,
Mioara Iacob


Written by

0 comentarii: