Ca fetele, cu Mioara Iacob


Ca fetele – o întâlnire născută din nevoia de a înțelege FEMINITATEA, de a ne înțelege sinele

Numerolog- Mioara Iacob

  
Mioara Iacob -numerolog
 Vârsta adolescenței și a primei tinereți este, de bunăseamă, una dintre cele mai frumoase și... neliniștite totodată. Este  o vreme a celor mai intense căutări de sine. Este vârsta la care, noi, fetele,  ne punem întrebări despre noi înșine, despre corpul nostru, despre sufletul nostru, despre viitorul  și prezentul nostru și alegem conștient ori nu, comportamente care credem că ne definesc  feminitatea.
   Miercuri, 22 aprilie,  de la orele 18, Mioara Iacob, numerolog și terapeut va propune, vouă, celor aflate în căutarea de sine, o întâlnire... CA FETELE! O întâlnire într-un cadru intim, prietenos, relaxant, cum ar fi, de exemplu, Salonul de Piane, loc in care să va cunoașteti mai bine, să va împrieteniti cu cei din jur si, mai presus de toate, să va împrieteniti cu voi insiva, cu feminitatea voastră.
   Temele întâlnirii vor fi:
  • care este ROSTUL tău, tu - subiect sau obiect?
  • care este relația cu familia, societatea, prietenii și conceptul tău de viata ?
  • unde vrei să fii – pe podium sau în afara lui?
  • esti un trup cu suflet sau un suflet cu trup?
   Dacă ai, așadar, între 16 și 26 de ani, dacă ești în căutarea ta, a feminității tale, hai cu noi, să stăm de vorbă... CA FETELE!
   Gândul că vei avea parte de o seară minunată și pregătirea unui obiect simbolic (orice simți tu nevoia să dăruiești) pe care să-l aduci la Salon cu titlul de donație este tot ce ai nevoie pentru a spune PREZENT.  Sub deviza: dar din dar...

Eveniment organizat de Mioara Iacob și Salonul de Piane, cu susținerea Asociației Muze Colorate, Inima Bacăului, Asolescența Media, Nirvana Media, Ferma Politică și Contrasens

Written by

0 comentarii: