Sega, autorul romanelor "Namaste", din nou, la Salonul de Piane


CĂLĂTOREȘTE ÎN NEPAL ȘI INDIA
PE URMELE LUI BUDDHA

Cu Sega, autorul romanelor "Namaste"

Vino la Salonul de Piane din Bacău, joi 24 septembrie, de la ora 18:30, să te întâlnești cu Sega, autorul romanelor Namaste (bestselleruri Humanitas 2012 și 2013), să povestim despre India și Nepal, cărti, experiențe trăite și afli toate detaliile legate de această călătorie extraordinară.
În sanscrită, “yatra” înseamnă “călătorie la locurile sacre”. Buddha Yatra este o călătorie de 14 zile pe urmele lui Buddha, de la locul nașterii (Lumbini, Nepal) până la locul trecerii în Nirvana (Kushinagar, India), itinerariul fiind special conceput pentru călătorii români cu sprijinul Excelenței Sale, domnul Bikram Pandey Nuwakott, Ambasadorul Bunei Voințe al Trustului de Dezvoltare din Lumbini.

Pa
șii tăi pe urmele lui Buddha în Nepal și India vor fi călăuziți de eminentul profesor nepalez Basanta Bidari, fostul arheolog-șef din Lumbini, cel care la începutul anului 1996 a făcut o descoperire epocală, în urma căreia locul de naștere al lui Buddha a putut fi stabilit cu exactitate.

Prof. Basanta Bidari este practicant al medita
ției buddhiste și de aceea comentariile sale referitoare la istoria și învățăturile lui Buddha în context arheologic nu vor fi pentru tine simple expuneri teoretice, ci experiențe meditative autentice, profunde.
DETALII: www.buddhayatra.ro

PARTICIPARE: 50 RON 
LOCA
ȚIE: Salonul de Piane, Str. L. Pătrășcanu, nr. 2
DATA: Joi, 24 septembrie 2015, ora 18:30
REZERVĂRI
ȘI INFORMAȚII: Telefon 0745 613 399 


Written by

0 comentarii: