BĂRBATUL. FEMEIA. VIAȚA de CUPLU

BĂRBATUL. FEMEIA. VIAȚA de CUPLU

Ce il face nefericit pe bărbat este CE face femeia.
Ce ce o face nefericită pe femeie este CE NU face bărbatul.   Toți ne dorim să cunoaștem strada care ne duce către complementaritatea și cooperarea între bărbat și femeie.
Ințelegerea că cei doi sunt diferiți și au roluri diferite este un prim pas spre armonia, armonizarea  relației  bărbat- femeie.
   Importanța energiei masculine și feminine in cuplu este fundamentală, ea se contopește, intracționează și ajunge să fie combustibilul cuplului.
Femeile sunt atente la sentimente, la relații. Emotionalizează foarte ușor.
   Au tendința să se exprime printre rânduri, iubesc să interpreteze lucrurile, situațiile, vorbele, comportamentele.
Bărbații sunt atenți la obiective, soluții. Sunt logici și focusați. Nevoia lor de comunicare și dezbatere(despicat firul in patru) este redusă. Se experimă într-un mod rațional și concret. In general nu împărtășesc înterpretarea situațiilor.
Despre cum funcționează energetica și psihicul bărbatului și femeii și despre multe alte lucruri vom povesti mai pe larg la intâlnirea de 3 ore, la Salonul de Piane, cu Mioara Iacob.
Te invit să faci parte din grupul de dezbatere. VINO joi, 29 octombrie 2015, orele 18, la întâlnirea cu informațiile utile ție. Fă-ți un cadou, un cadou al cunoașterii.

Despre ce vom vorbi:
Vom demola mituri și condiționări pentru a se putea naște un cuplu uman liber, global, care să respecte in primul rănd viața și libertatea,  nu lucrurile și prejudecățile, să  se ajungă la noi nivele de intimitate, profunzime, ințelegere și cooperare.
Fiecare barbat și femeie din grup va fi in măsură să descopere și să atingă profund, in adâncime, calitățile masculine și feminine din interiorul său, desoperind o noua unitate și armonie naturală, firească.
Vom descoperi potențialul corpului și minții noastre, necunoscute până acum de instinctele și simțurile noastre.

Scopul intălnirii noastre:
Acesta conferintă are drept scop, pentru participanți, să descopere diferențele și similitudinile bărbat- femeie, și să înțeleagă cum să se armonizeze folosind partea masculină și feminină care exista in fiecare din doi, cunoscându-ne, acceptându-ne.

Subiecte:
  • Diferența între bărbat și femeie, bărbatul și femeia ca intreg al complementarității. Cum funcționează bărbatul, cum funcționează femeia.
  • Să recunoaștem și să ințelegem că bărbatul și femeia au participări și funcții diferite in lumea socială, psihologică, biologică, in lume, in general, și că dau valoare diferită în tot ce există în natură.
  • Cunoasterea și înțelegerea mecanismelor care stau la baza funcționării energeticii  umane și cum interacționează acestea în funcție de scop și necesitate pentru a putea deschide strada către compasiune și iubire pentru noi inșine și partenerul nostru.
  • Mituri și realități dintre bărbat și femeie
  • Partenerul ideal- mit, gânduri și proiecție.
  • Ce este energia sexuala și ce este energia iubirii.
  • Sens, senzualitate și feminitate.
  • Sens, forță și masculinitate.
  • Necesitățile și aspirațiile masculine vs cele feminine.
  • Identitatea masculină și feminină din punct de vedere biologic, filogenetic, genetic,  identitatea psiho-fizică și spiritual raportată la trecut, prezent, viitor.


Costuri:  TIMPUL ALOCAT pentru tine și 50 lei pentru cele trei ore( o investiție sigură în a TE cunoaște și ințelege mai bine)!

Locuri limitate.
Inscrieri  și informații:
Mioara Iacob, tel 0745613399 sau https://www.facebook.com/salonul.depianeWritten by

0 comentarii: